fbpx
Kvalitné a cenovo dostupné odhlučnenie pre Vaše auto.

Ochrana osobných údajov

1. Zmluvné strany sa dohodli, že kupujúci v prípade, že je fyzickou osobou je povinný oznámiť predávajúcemu svoje meno a priezvisko, adresu trvalého bydliska vrátane PSČ, číslo telefónu a mailovú adresu.

2. Zmluvné strany sa dohodli, že kupujúci v prípade, že je právnickou osobou je povinný oznámiť predávajúcemu svoje obchodné meno, adresu sídla vrátane PSČ, IČO, číslo telefónu a mailovú adresu.

3. Kupujúci vyhlasuje, že súhlasí v zmysle ust. § 11 ods. 1 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov (ďalej len „Zákon“), aby predávajúci spracoval a uschovával jeho osobné údaje vo všetkých svojich informačných systémoch, a to najmä údaje, ktoré sú uvedené vyššie a/alebo ktoré sú potrebné na realizáciu objednávky kupujúceho.

4. Kupujúci odoslaním objednávky vyjadruje svoj súhlas s tým, aby mu predávajúci zasielal správy o činnosti, ponukách a akciách predávajúceho bez predchádzajúcej žiadosti kupujúceho na zaslanie takýchto správ.

5. Súhlas so spracovaním osobných údajov môže kupujúci odvolať kedykoľvek písomnou formou. Súhlas tiež zanikne pri on-line zrušení registrácie, resp. v lehote 1 mesiaca od doručenia odvolania súhlasu kupujúcim predávajúcemu. Predávajúci je povinný v takomto prípade všetky poskytnuté osobné údaje kupujúceho, ktoré uchovával a spracovával nenávratne zlikvidovať.

6. Kupujúci odoslaním objednávky potvrdzuje, že predávajúci mu dostatočným, zrozumiteľným a nezameniteľným spôsobom oznámil údaje uvedené v ust. § 15 ods. 1 Zákona.

7. Zaregistrovaný kupujúci si môže kedykoľvek skontrolovať poskytnuté osobné údaje po prihlásení sa na stránke www.ticheauto.sk v časti Môj účet. Ak kupujúci chce zrušiť svoj účet alebo zmeniť údaje, oznámi to telefonicky alebo emailom spoločnosti SCHUMI GROUP s.r.o., IČO: 47 983 884.

8. Predávajúci sa zaväzuje, že bude spracúvať osobné údaje v súlade s dobrými mravmi, bude s osobnými údajmi kupujúceho zaobchádzať a nakladať v súlade so Zákonom a inými platnými právnymi predpismi SR, bude konať spôsobom, ktorý neodporuje Zákonu ani iným všeobecne záväzným právnym predpisom, ani ich nebude obchádzať a poskytnuté osobné údaje bude používať len za účelom uzatvorenia a plnenia zmluvy na základe obchodných podmienok predávajúceho. Spracovávané osobné údaje nebudú zverejnené, sprístupnené. Spracovávané osobné údaje budú poskytnuté len za účelom dodania tovaru doručovateľskej službe a to:

DHL Parcel Slovensko spol, s.r.o., Na pántoch 18 831 06 Bratislava, IČO: 47927682, DIČ: 2024147400, IČ DPH: SK 202414700

9. Informačný systém www.ticheauto.sk si splnil všetky povinnosti v zmysle zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov.

Náš e-shop Vám ponúka najlepšie ceny na kvalitné odhlučnenie značky GMS a SPT. ×
Všetok tovar, ktorý ponúka náš e-shop máme reálne skladom a preto ak si objednáte do 12:00 daného pracovného dňa, tovar Vám odošleme kuriérom ešte v ten deň. Vďaka tomu vám tovar kuriér doručí do 24 hodín. ×
Náš e-shop si zakladá na tom, ponúkať len také produkty, ktoré majú dobrú kvalitu a cenu. ×
V prípade akýchkoľvek Vašich otázok nás môžete kontaktovať prostredníctvom e-mailu alebo kontaktného formulára. Na dotazy sa snažíme odpovedať kedykoľvek zaznamenáme e-mail od zákazníka. A to aj po pracovnej dobe. ×