fbpx
Kvalitné a cenovo dostupné odhlučnenie pre Vaše auto.

Ochrana osobných údajov

1. Zmluvné strany sa dohodli, že kupujúci v prípade, že je fyzickou osobou je povinný oznámiť predávajúcemu svoje meno a priezvisko, adresu trvalého bydliska vrátane PSČ, číslo telefónu a mailovú adresu.

2. Zmluvné strany sa dohodli, že kupujúci v prípade, že je právnickou osobou je povinný oznámiť predávajúcemu svoje obchodné meno, adresu sídla vrátane PSČ, IČO, číslo telefónu a mailovú adresu.

3. Kupujúci vyhlasuje, že súhlasí v zmysle ust. § 11 ods. 1 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov (ďalej len „Zákon“), aby predávajúci spracoval a uschovával jeho osobné údaje vo všetkých svojich informačných systémoch, a to najmä údaje, ktoré sú uvedené vyššie a/alebo ktoré sú potrebné na realizáciu objednávky kupujúceho.

4. Kupujúci odoslaním objednávky vyjadruje svoj súhlas s tým, aby mu predávajúci zasielal správy o činnosti, ponukách a akciách predávajúceho bez predchádzajúcej žiadosti kupujúceho na zaslanie takýchto správ.

5. Súhlas so spracovaním osobných údajov môže kupujúci odvolať kedykoľvek písomnou formou. Súhlas tiež zanikne pri on-line zrušení registrácie, resp. v lehote 1 mesiaca od doručenia odvolania súhlasu kupujúcim predávajúcemu. Predávajúci je povinný v takomto prípade všetky poskytnuté osobné údaje kupujúceho, ktoré uchovával a spracovával nenávratne zlikvidovať.

6. Kupujúci odoslaním objednávky potvrdzuje, že predávajúci mu dostatočným, zrozumiteľným a nezameniteľným spôsobom oznámil údaje uvedené v ust. § 15 ods. 1 Zákona.

7. Zaregistrovaný kupujúci si môže kedykoľvek skontrolovať poskytnuté osobné údaje po prihlásení sa na stránke www.ticheauto.sk v časti Môj účet. Ak kupujúci chce zrušiť svoj účet alebo zmeniť údaje, oznámi to telefonicky alebo emailom spoločnosti Michal Horváth, ičo 47389320.

8. Predávajúci sa zaväzuje, že bude spracúvať osobné údaje v súlade s dobrými mravmi, bude s osobnými údajmi kupujúceho zaobchádzať a nakladať v súlade so Zákonom a inými platnými právnymi predpismi SR, bude konať spôsobom, ktorý neodporuje Zákonu ani iným všeobecne záväzným právnym predpisom, ani ich nebude obchádzať a poskytnuté osobné údaje bude používať len za účelom uzatvorenia a plnenia zmluvy na základe obchodných podmienok predávajúceho. Spracovávané osobné údaje nebudú zverejnené, sprístupnené. Spracovávané osobné údaje budú poskytnuté len za účelom dodania tovaru doručovateľskej službe a to:

DHL Parcel Slovensko spol, s.r.o., Na pántoch 18 831 06 Bratislava, IČO: 47927682, DIČ: 2024147400, IČ DPH: SK 202414700

9. Informačný systém www.ticheauto.sk si splnil všetky povinnosti v zmysle zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov.

Náš e-shop Vám ponúka najlepšie ceny na kvalitné odhlučnenie značky GMS a SPT. ×
Všetok tovar, ktorý ponúka náš e-shop máme reálne skladom a preto ak si objednáte do 12:00 daného pracovného dňa, tovar Vám odošleme kuriérom ešte v ten deň. Vďaka tomu vám tovar kuriér doručí do 24 hodín. ×
Náš e-shop si zakladá na tom, ponúkať len také produkty, ktoré majú dobrú kvalitu a cenu. ×
V prípade akýchkoľvek Vašich otázok nás môžete kontaktovať prostredníctvom e-mailu alebo kontaktného formulára. Na dotazy sa snažíme odpovedať kedykoľvek zaznamenáme e-mail od zákazníka. A to aj po pracovnej dobe. ×